Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Toiminta

Täältä löydät tietoa Uusikuun kaikesta toiminnasta. Tallimme toiminta painottuu hoitajatoimintaan, sekä yksityisten majoittamiseen. Muutakin toimintaa tallillamme järjestetään satunnaisesti ympäri vuoden. Joitain tapahtumia, kuten kilpailuja ja leirejä saattaa satunnaisesti ponnahdella kalenteriimme.

 

Yksityiset

Kiinnostaako sinua oman hevosen tallille tuominen? Nyt se on mahdollista! Tallimme mahtuu 10 yksityistä hevosta täysihoitoon. Puitteet harrastamiseen ja vähän vakavampaansin kilpailemiseen ovat hyvät. Maneesi, kenttä, ravirata ja hyvät maastot takaavat sinun ja hevosesi viihtymisen meillä! Lisäksi ammattitaitoinen henkilökunta hoitaa hevosesi sillä välin, kun olet poissa.

Täysylläpitoon kuuluu hevosen ruokkiminen kolme kertaa päivässä, karsinan siivous, tarhaus, loimitus, tilava karsinapaikka, tarha, kesäisin laudun ja sopimuksen mukaan hevosen liikutus. Myös ravihevosen valmennus ja kilpailuttaminen on mahdollista erillisen sopimuksen mukaan. 

HAKEMUS // KAAPIT

 

Tapahtumat

Uudessakuussa järjestetään satunnaisesti kilpailuja ja muita tapahtumia, niin tallin omalle väelle, kuin ulkopuolisillekkin. Kilpailut ovat lähinnä tallimme omia painotuslajeja, eli raveja. Huomaathan että uusimmat tapahtumat ovat ylimpänä!

26.3.2018 - Ravit suomenhevosille - tulokset
16.-22.10.2017 - kisaviikko (este, koulu, kenttä, näyttelyt, ravit ja agility) - tulokset
29.9-1.10.17
- yleisleiri - kutsu
31.08.2017 - esteratsastus - villit - luokat 50-120cm - tulokset

 

Tunnit ja valmennukset

Vakituisia tunteja tallillamme ei järjestetä, mutta yksityistuteja/valmennuksia voimme erillisestä pyynnöstä järjestää. Valmennuksista ja tunneista voi kysellä lisää vieraskirjassa. Ohjattua opetusta pitämään voi pyytää joko Perhoa, Idaa tai jokapaikan työmyyrää Allua, eli Aleksandraa.

Tunneilla on ideana, että opettaja kirjoittaa pienen kuvauksen tunnilla tehtävistä asioista ja mahdollisesti siitä, miten tunnin ratsukot suoriutuivat tehtävistä ja tunnille osallistuneet kirjoittavat tunnista tarinan. Tunnit maksetaan tekemällä tarina.

Valmennuksissa valmentaja kirjoittaa ratsukon suoriutumisesta lyhyen selostuksen, kuinka ratsukko selviytyi sen eteen annetuista haasteista. Valmennukset maksavat tallin porukalta 70v€. Ulkopuolisien kanssa maksusta sovitaan erikseen (piirrustus, luonnekuvaus, vastavalmennus, tms), mutta valmentajan ollessa luovalla päällä saattaa ulkopuolinen saada valmennuksen jopa ilmaiseksi.

 

Siitostoiminta

Tallimme harjoittaa myös siitostoimintaa. Satunnaisesti tallillemme syntyy varsoja, joista osa joutuu myyntiin. Myös lähes kaikki orimme ovat siitoskäytössä. Oreista voi kysellä lisää vieraskirjassa.

Kasvattimme

Nimi Isä x emä Syntymäaika Omistaja
2016
Uudenkuun Virvatuli Liekki x Sara 25.06.2016 VRL-14530
2017
Uudenkuun Sulosointu Voitto x Paju 22.05.2017 Uusikuu
Uudenkuun Voikukkien Valssi Myrsky x Tähti 01.06.2017 Uusikuu
Uudenkuun Aina-Unelma Myrsky x Hilja 30.07.2017 VRL-14407
Uudenkuun Varjovelho Taikuri x Valhe 26.08.2017 VRL-12299

 

Tämä on virtuaalitalli, eikä mitään tapahdu oikeasti. Hevoset ovat virtuaalihevosia (virtuaalihevonen), eikä hevosten tiedot liity kuvien hevosiin. 

©2018 ravitalli Uusikuu - suntuubi.com